Preactor 5 fő előnye

A Preactor egy igazán jó termelésütemező rendszer, kimagaslik az egyébként rengeteg kisebb-nagyobb hasonló rendszer közül… Mi is az 5 főbb előnye?

1. Siemens termék

Azzal, hogy Siemens fejlesztésről van szó, egy globálisan elérhető, az Ipar 4.0 koncepcióba tökéletesen illeszkedő rendszert kapunk.

2. Adatbázis alapú

A háttérben egy MS SQL adatbázis található, ami garantálja a vállalati rendszerekhez (ERP, MES, BI) egyszerű kapcsolódást.

3. Jól skálázható

Három féle csomagban érhető el, ami a kis cégektől a nagy cégekig tetszőleges gyártó cég igényeit ki tudja elégíteni. Így a költségek már korai fázisban jól tervezhetők.

4. Széles funkcióválaszték

Az ütemtervek elemzéséhez rengeteg eszköz áll rendelkezésre (pl. ütemtervek automatikus javítása, ütemtervek összehasonlítása, ütemtervek elemzése különböző mérőszámok – késések száma, átfutási idő, stb. alapján).

5. Sokféle iparág

A Preactor az autó és elektronikai ipar és az egyedi gyártás mellett komoly felhasználói bázissal rendelkezik élelmiszer, vegyipar és gyógyszeripar területén is. A www.preactor.com oldalon nagyon sok referencia történet található meg.

1 Response

  1. 2018.08.20.

    […] Preactor 5 fő előnye – https://digitalisgyar.wordpress.com/2018/04/09/preactor-5-fo-elonye/ […]

Leave a Reply