Mendix World 2.0 – vegyen részt ingyen!

Menjünk és csináljuk! Erről szól a Mendix World 2.0

A világunk megváltozott. Többé nem a jövő munkahelyét teremtjük, hanem abban élünk.

A változásokra közepette felkészültség és alkalmazkodóképesség szükséges. Alapjában véve az alacsony kódú (low code) fejlesztés ezen támogató elveken alapszik – együttműködés, agilitás, nyitottság és innováció.

Ismerje meg, hogyan használhatja az alacsony kód használatával a digitalizáció előmozdítását és az új valóság felkarolását. Látogasson el a Mendix World: 2.0 online rendezvényre, ahol inspirációt, eszközöket és bevált gyakorlatokat találhat, amelyek valódi változást eredményezhetnek.

Mi is az a Mendix?

Egy korábbi izgalmas esettanulmány a Mendix platform használatáról: https://digitalisgyar.com/2019/07/29/innovacio-rpa-es-low-code-hasznalataval-automatizal-az-egyesult-kiralysag-legnagyobb-baromfi-szallitoja/

Az esemény dátuma szeptember 1, amelyen először egy plenáris előadás lesz, amelyet 60+ előadás követ. Az összes előadás előre rögzített, így mindenki a saját ütemterve szerint nézheti meg azokat, amikor az a legmegfelelőbb. Az előadások angol nyelvűek.

Regisztráljon most, hogy megnézze, hogyan hozzuk a Mendix ™ szoftver, a világ vezető alacsony kódú alkalmazásfejlesztő platformjának erőteljes digitalizálási és üzleti előnyeit a dolgok ipari internetének (IoT) szoftverfejlesztésébe.

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Leave a Reply