Gyártási ergonómiai szimulációs alapjai (Process Simulate Human)

Tervezze meg a termékeket és a munkahelyeket az ergonómia szem előtt tartásával, és értékelje az emberi tényezőket a műveletek során a biztonságosabb munkahelyek tervezése érdekében.

Elemezze a munkahelyeket a kezelő kényelme és biztonsága érdekében

Méretezze a virtuális embereket a munkavállalói populációhoz, és tesztelje az emberközpontú terveket több tényező szempontjából, beleértve a sérülések kockázatát, a felhasználó kényelmét, az elérési zónákat, a látóteret, az energiafelhasználást és az emberi fáradtság határait.

Tervezzünk produktív de biztonságos munkahelyeket!

Jelentős költség- és időmegtakarítás érhető el az emberi tényezők és az ergonómia integrálásával a terméke életciklusának tervezési és üzemeltetési szakaszába.

Az alábbi két videó az ergonómia alapjait mutatja be, először a skálázható embermodell létrehozását, amellyel tetszőleges dolgozó leképezhető. A második videó egy egyszerű anyagmozgatási művelet leképezését mutatja be.

Embermodell létrehozása és skálázása
Egyszerű szimuláció készítése

Amennyiben kíváncsi az ergonómiai kiértékelő eszközökre és jelentésekr is, javasoljuk ezt a cikket: Task Simulation Builder a Process Simulate Human rendszerben – DIGITÁLIS GYÁR (digitalisgyar.com)

Leave a Reply