DAB Pumps Opcenter (Preactor) sikertörténet (videóval)

A Siemens bejelentette, hogy a DAB Pumps, a vízáramlási és -kezelési technológiára szakosodott multinacionális vállalat a Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) portfólióját választotta digitalizációs stratégiája megvalósításának elősegítésére. A nagyobb átláthatóság érdekében a vevők és a gyárak közötti hurok zárása érdekében a DAB Pumps azt tervezi, hogy a MOM-portfólió innovációját és a Siemens digitális innovációs platformját kihasználja intelligens gyártási elképzelésének megvalósítása érdekében. A Siemens MOM-portfóliójának technológiai ereje és rugalmassága hozzájárulhat a fejlesztési idő lerövidítéséhez, a gyártási folyamatok optimalizálásához, valamint a termék- és üzemműveletekből nyert betekintést a teljesítmény folyamatos javításához.

A digitalizálás nem választás kérdése a DAB Pumps számára…

„A digitalizálás nem választás kérdése a DAB Pumps számára” – mondta Sandro Stramare, a DAB Pumps vezérigazgatója. „Alkalmazkodunk ahhoz, ami világszinten történik. A DAB Pumps elsősorban azért alkalmazta a digitalizációt, hogy értéket teremtsen cégünkön belül. Hiszünk abban, hogy cégünk digitalizálása minden vállalati területen növeli az értékteremtést, és hiszünk abban, hogy a digitalizáció nemcsak korszakos változást jelent világgazdasági szinten, hanem segíti a vállalatokat a hatékonyság növelésében, valamint növeli és értéket teremt a termelésben és értékesítésben. folyamatokat. Ez a fő oka annak, hogy a DAB Pumps erősen hisz a digitalizációban, és szorgalmazza folyamatainak digitalizálását.”

DAB Pumps works with Siemens PLM Software to digitalize water pump assembly execution.

A Siemens MOM-portfóliójának holisztikus megközelítése integrálja a termékéletciklus-menedzsment (PLM) digitális elemeit az automatizálással és az ERP-vel, lebontva a hagyományos adathalmazokat, és lehetővé téve a kétirányú kommunikációt. A Siemens PLM Software MOM megoldásának legújabb generációja révén a DAB Pumps profitálhat a Siemens PLM Software iparág-specifikus legjobb gyakorlataiból.

A SIMATIC IT Unified Architecture Discrete Manufacturing egy nagy teljesítményű, konfigurálható és méretezhető gyártás-végrehajtási rendszer (MES) szoftver, amely lehetővé teszi a DAB Pumps számára a gyártási folyamat minden egyes lépésének nyomon követését és felügyeletét, valamint a gyártási műveletek optimalizálását, hogy ügyfeleik változó igényeit időben és minőségben kielégítsék. A gyártási intelligencia és az Opcenter ( Preactor ) Advanced Scheduling hatékonyabbá teszi a folyamatokat az erőforrások hatékonyabb kihasználásával és a kínálati kereslet szinkronizálásával.

Összességében a DAB Pumps a Siemens MOM-portfóliójának felhasználását tervezi, a szélesebb körű Siemens digitális innovációs platformba való integrációval együtt a termelési és az üzleti folyamatok közötti kapcsolatok javítására, valamint a termelési eredmények azonnali ellenőrzésének és láthatóságának javítására, ami új szintre emeli a termelékenységet és a teljesítményt. és minőség.

„A DAB Pumps egy kritikus következő lépést tesz üzlete szempontjából, és örülünk, hogy partnerei lehetünk ezen az innovációs úton” – mondta René Wolf, a Siemens PLM Software gyártási műveletirányítási szoftverért felelős alelnöke. „Integrált megoldás-portfóliónkat és a különálló gyártóiparban szerzett tapasztalatainkat kihasználva a DAB Pumps a digitalizáció felé fejlődhet. Az átláthatóság ebből eredő növekedése segíthet a vállalatnak megvalósítani elképzelését, miszerint lezárja a kört az ügyfelek és a gyárak között.”

Forrás: Water pump manufacturer uses MOM software to embrace digitalization | Siemens Software

Leave a Reply