Preactor újdonságok

A Siemens Preactor termelésütemező rendszer szerencsére folyamatosan fejlődik és minden egyes verzióba a felhasználók számára hasznos újdonságok kerülnek bele. Ahogy a fejlesztéstől hallottuk, a fő fejlesztési területek a kezelhetőség, a Simatic IT egyéb termékeivel való kapcsolat, és az Ipar 4.0 igények minél szélesebb, pontosabb lefedése.

Pár újdonságot gyűjtöttünk össze ebben a cikkben az elmúlt fél év verziófrissítéseiből:

A nem ütemezett műveletek megjelenítése hasonlóvá vált a tervező asztalon, mint a többi Preactor táblázat, szóval szűrések, keresések gyorsan végrehajthatók rajta (pl. az összes 10-es számú művelet, vagy az összes 54 sec-nél hosszabb művelet)

2502

Tovább erősödött az integráció a Simatic IT Unified Architecture Discrete Manufacturing környezettel, ami a Siemens jövőbeni MES és reporting rendszere a gyártó cégek számára. Eközben persze a Preactor report készítési lehetőségei is fejlődtek a Microsoft SQL Report Builderrel gyorsan készíthetők látványos jelentések, ahogy azt a jövő heti cikkben megmutatjuk.

Az Order Enquiry funkció is tovább fejlődött, ez arra szolgál, hogy ha tervezés közben beesik a nagyon fontos vevő, hogy ő most rendelne 20 darab elektromos homályvágót, akkor az azonnal meg tudjuk mondani, hogy mikorra tudjuk neki leszállítani.

2500

Aki többet szeretne tudni a Preactor rendszerről, az részt vehet a graphIT Kft. 3 napos alaptanfolyamán, aminek az elvégzése után 30 napos támogatott kipróbálást biztosítunk. 🙂

Leave a Reply