Könyvajánló: Aranyművesek

No, ilyen sem volt még a blogon, hogy könyvet ajánlottam volna, de most… teljesen véletlenül került elém Farkas Judit Aranyművesek című könyve… megtetszett.

A fülszöveg ezt mondja:

“Ez a könyv egy olyan menedzsment eszköztárról szól, amit kigondolni tovább tart, mint bevezetni. Minthogy minden, ami a sikerhez kell, benne van a szervezetben, a bevezetés pillanatában, azonnal eredményt hoz. Az üzleti hatás menedzsment lényege, hogy a szervezet máshogy beszél ugyanarról. A három szereplő, Robby, Andreas és Kevin, igazgatók. Gimnazista koruk óta barátok, havonta egyszer, péntekenként összejönnek és beszélgetnek. Andreas prémium termékeket gyárt, és mostanában elvittek egy terméket tőle. Kevin tömeggyártó, és lehet, hogy ki kell segíteniük egy másik lokációt kapacitáshiány miatt. Robby egy piacváltás közben van az értékesítő-szolgáltató cégével, és ezt az értékesítők kompetencia felmérésével indította el. Egy hónap alatt messzire jutnak, a könyv arról szól, hogyan…”

Rengeteg könyvet találhatunk Leanről, termelésről, management módszertanokról, de itthon eddig még nem jelent meg ennyire jó, regényes formában megírt, és közben komoly szakmai gondolatokat, módszereket tartalmazó mű. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kicsit este olvasgatva elmélyülni a termeléstervezés, karbantartás tervezés és általában a termelő cégek működésének a világában.

Itt elérhető: https://publioboox.com/hu_HU/aranymuvesek . Jó olvasást!

Leave a Reply