A Siemens bejelentette az ingyenes Solid Edge CAM Pro Student Edition alkalmazást

A Siemens bejelentette a Solid Edge CAM Pro Student Edition rendszert – a professzionális Computer Aided Manufacturing (CAM) szoftver ingyenes verzióját a diákok számára. Ingyenesen elérhető, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy ugyanazon professzionális Numerical Control (NC) programozási megoldás használatával tanuljanak és gyakorolhassanak, amelyet a világ iparának vezető gyártói használnak.

A nagy teljesítményű és könnyen használható Solid Edge CAM Pro átfogó megmunkálási szimulációval segíti a gyártókat a gyártási folyamatok széles körének meghatározásában és végrehajtásában, ideértve a marást, esztergálást és a funkcióalapú megmunkálást. A hallgatók számára elég egyszerű, a CAM funkciókat intuitív, modern felhasználói felület (UI), hasznos oktatóanyagok, valamint beépített sablonok és varázslók vezérlik.

A Solid Edge CAM Pro hallgatói kiadása minden aktív hallgató számára ingyenesen letölthető, kompatibilis az egyetemi és egyetemi intézmények szoftver verzióival, és gyakorlat orientált tanulási lehetőséget biztosít.

A Solid Edge CAM Pro Student Edition úgy lett kialakítva, hogy együttműködjön a tudományos intézmények számára kiadott Solid Edge CAM Pro licencekkel. A CAM Pro Student szoftver képes megtervezni és szimulálni a CAM modelleket, de nem képes közvetlenül CNC gépekre küldeni. Az alkatrészek gyártásához a hallgatói kiadásban kifejlesztett CAM modelleket meg kell nyitni egy akadémiai intézmény számára kiadott CAM Pro szoftverben.

Forrás: Siemens launches free Solid Edge CAM Pro Student Edition | Solid Edge

Töltse le a Solid Edge CAM Pro Student Edition alkalmazást: Siemens Digital Industries Software Online Store

Leave a Reply