Vezető szerep az ipari szimulációs szoftverek piacán

Egy globális technológiai piaci tanácsadó cég iparági szakértői szerint a Siemens továbbra is a legmagasabb helyen áll az ipari szimulációs szoftverek terén.

A holnap gyártási igények kielégítése érdekében a vállalatoknak át kell venniük a digitalizációt az iparban, és szimulációt kell alkalmazniuk, hogy biztosítsák stratégiai termék- és termelési céljaik elérését. Az ABI Research rangsoroló vizsgálatot végzett a szimulációs szoftverek szolgáltatóiról termékszimuláció és gyártásszimuláció esetén is, és kimutatta, hogy a Siemens egyértelműen vezető szerepet tölt be a legátfogóbb digitális iker létrehozására és szimulálására szolgáló szoftverek kínálatában, amelyek szorosan illeszkednek a valós termékek és termelés viselkedéséhez. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók a leginnovatívabb termékeket hozhatják létre, megoldhatják a legnehezebb problémákat, és a legnehezebb munkákat is elvégezhetik, így könnyen és magabiztosan hozzák meg a szükséges döntéseket a termékek létrehozása vagy a rendszerek kiépítése és üzembe helyezése előtt, mivel a szimuláció a helyes válaszokat adja meg számukra.

ABI vélemény

A Simcenter szoftver által biztosított analitikai képességek, valamint a Tecnomatix portfólió és az Xcelerator portfólió többi része azt jelenti, hogy a Siemens mélyreható szakértelmet tud nyújtani a megoldások terén, valamint széles körű lefedettséget, és képes sok különböző típusú modellezésre.

Azáltal, hogy szerepükön alapuló megoldásokat kínálnak, a tapasztalt és kezdő felhasználók egyaránt kihasználhatják a Simcenter és a Tecnomatix szoftver előnyeit a termékek, gépek, gyártósorok és a teljes létesítmény teljesítményének modellezésére.

A Siemens az Ön választása egy átfogó, szimulációval lehetővé tett digitális iker létrehozásához, mivel képes szoftvert, hardvert, technológiát és gyártási know-how-t egyesíteni a terméktervezési és digitális gyártási megoldások mély portfóliójában, beleértve a Simcentert, a Tecnomatix Process Simulate-et, és a Tecnomatix Plant Simulation szoftvert.

Forrás: Leading the way in industrial simulation software | Tecnomatix (siemens.com)

1 Response

  1. 2022.12.09.

    […] Nem véletlen hát, hogy felmérések szerint is a Siemens a vezető a szimulációs szoftverek piacán: Vezető szerep az ipari szimulációs szoftverek piacán – DIGITÁLIS GYÁR (digitalisgyar.com… […]

Leave a Reply