Plant Simulation Foundation hálózatos licenc bevezető áron

A több, mint egy évvel ezelőtti megjelenése óta a Plant Simulation Foundation csomag lett a hazai gyártó cégek kedvező árú és szuper funkcionalitású belépő rendszere a digitális ikerpár építés, a szimuláció világába. A Foundation csomag 500 objektumból álló modellek építését teszi lehetővé: Plant Simulation Foundation – Mire elég 500 objektum? – DIGITÁLIS GYÁR (digitalisgyar.com)

A különböző egyéb Plant Simulation csomagok funkcionalitása ebben a cikkben olvasható, ebből is látszik, hogy a Foundation csomag szinte minden gyártó cégnek megfelelő: Plant Simulation csomagok összehasonlítása – FRISSÍTVE! – DIGITÁLIS GYÁR (digitalisgyar.com)

A legnagyobb korlátja ennek a licencnek (eddig!) az volt, hogy csak az adott gépen használható ún. node locked licenc volt elérhető belőle. Ez immár megváltozott, és elérhető hálózatos (floating) licenc is. A floating licencet tetsszőleges számú gépen lehet telepíteni, de egy időben csak a megvásárolt licencszámban lehet használni.

A Plant Simulation Floating licenc most bevezető áron érhető el, amennyiben érdekli, töltse ki az alábbi űrlapot és küldjük a részletes információt.

Leave a Reply